Алессандро Ристори и Алена Изунова / Photo: Gabor Szantai, Makeup: Tatiana Dorogaya, Dress: Emilio De La Morena

Алессандро Ристори и Алена Изунова / Photo: Gabor Szantai, Makeup: Tatiana Dorogaya, Dress: Emilio De La Morena